(Her)vind je inspiratie: jezelf voeden

Heb je altijd al zin gehad om een boek te schrijven, je rolschaatsen weer onder te binden, te gaan schilderen, tekenen, koken, moestuinieren, …?
Wil je al lang je baan opgeven en je eigen bedrijf starten?
Ben je door al het zorgen voor anderen vergeten wat je ook alweer zelf wil?
Dan is The Artist’s Way een leuk programma, waarin je aan de hand van opdrachten, denk- en schrijfoefeningen en activiteiten je inspiratie (her)vindt, het contact met jezelf herstelt, je dromen weer in beeld krijgt en concrete stappen zet om te leven vanuit je creativiteit.
Daarvoor zet je drie mechanismen in  werking: op het spoor komen van wat je hart doet zingen, je innerlijke criticus genadeloos ontmaskeren en in beweging komen aan de hand van kleine stappen.


Om te leven vanuit je creativiteit, is het belangrijk om voeding te krijgen! Dat betekent dat je kwaliteitstijd gaat doorbrengen met iemand die het echt waard is mee op date te gaan: jijzelf! Goed voor je eigenwaarde: je maakt toch alleen tijd en ruimte voor iemand die het verdient? Bijkomend voordeel is dat je gaat doen wat je zelf graag wil en niet wat een ander beslist. Een activiteit die je alleen doet, ervaar je immers ook veel intenser! Daarom: pak een kopje koffie of thee en een maagdelijk wit blad. Schrijf alles op wat je graag eens wil gaan doen. Wandelen bij volle maan? Naar de film? Een uur lezen in de bib? Zorg dat je 30 items hebt op je lijst en plan er dan 5 in!

Deze oefening is gebaseerd op het programma ‘The Artist’s Way’ en kan je ook terugvinden in de Zsazsalmanac van 2020! De resultaten van de oefeningen delen op instagram? Gebruik #theartistswayonline !

Meer leuks?
Op 12 december geef ik een introductieworkshop bij Hart in Haarlem.
Op 9 januari start daar een volledige reeks van 12 lessen.
En voor al wie er thuis zelf mee aan de slag wil: zet je op de wachtlijst voor de online cursus!
En neem een kijkje op: @theartistswayonline

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.


Geef een reactie