30 days of morning pages

De morning pages of ochtend pagina’s zijn een bekende tool uit ‘The Artist’s Way’: dagelijks schrijf je drie pagina’s aan het begin van de dag. Dit is het zogenaamde ‘free writring’ of intuïtief schrijven. Je schrijft deze pagina’s enkel voor jezelf. Het werkt als een soort meditatie, ruimt veel gedachten en overtuigingen op en brengt je tot dieper inzicht over jezelf, je leven, wat jij echt wil.

Vele mensen vinden het echter moeilijk die morning pages vol te houden. Het vraagt een inspanning, een nieuwe gewoonte installeren. Als het confronterend wordt, is opgeven heel verleidelijk. Soms is het ook gewoon saai of gebeurt er een tijdje minder dan je zou willen. Of je denkt het kapot waardoor je vastloopt.

Daarom is dit 30-dagen-programma, dat je met of zonder online meetings in een kleine groep kan doen. Door 30 dagen (die hoeven niet eens aaneengesloten te zijn) in te zetten op je morning pages, kan je er de voordelen van ondervinden en je gesteund voelen in de praktijk van het (dagelijks) schrijven.

De cursus bestaat uit:

  • 30 online lessen (voor elke dag één, je hoeft deze niet aansluitend te doen) OVER schrijven
  • Een kaartenset met 30 schrijfopdrachten die je per post krijgt
  • Een wekelijkse meeting als je kiest voor de variant mét online meetings in groep.

 

‘Ik kan steeds dieper in mezelf kijken. Ik zie welke patronen er zijn, hoe ik reageer op bepaalde situaties, emoties. Ik ga meer kijken en stilstaan bij wat ik voel en waarom ik het voel. Wat me triggert.’

Ik vind het een fijne cursus, diverse opdrachten, goed uitgelegd, duidelijk, overzichtelijk.’

‘Fijne cursus, korte en behapbare dagelijkse lessen, met input die mijn morning pages diepgaander maakt.’

‘Ik vind het prettig om geleid te worden in het schrijven. Ik vind de lessen ‘over schrijven’ zeer waardevol, omdat het mij inzichten geeft in mijn schrijfproces.’

‘Ik vind het fijn hoeveel ik over mezelf leer, en hoe ik steeds meer op mijn intuïtie leer te varen. Ik word authentieker van deze cursus, blijf dichter bij mezelf. Dat is niet altijd leuk of makkelijk, maar wel fijn.’

‘De cursus brengt me rust en vertrouwen.’

‘De cursus brengt me verdieping, vertragen, tijd voor mezelf.’

Ik vind het een fijne cursus, diverse opdrachten, goed uitgelegd, duidelijk, overzichtelijk.’

‘Het is echt waard om het met meetings te doen, je deel voelen van een groep helpt, juist ook op de momenten dat je anders makkelijk zou opgeven, als het leven even heel druk is.’

Je kan je hier inschrijven:

Klik hier voor inschrijving voor de variant zonder meetings (€179, dit is inclusief kaartenset en btw :).

Klik hier voor inschrijving voor de variant met meetings (€299, dit is inclusief BTW, kaartenset en meetings).

Vragen?
Dan kan u mij steeds contacteren via Hade@theartistswayonline.com

Klinkt dit herkenbaar?

  • Ik wil graag de uitdaging aangaan (dagelijks of regelmatig) morning pages te schrijven!
  • Ik wil graag via schrijven onderzoeken welke thema’s er leven in mijn leven en wat aandacht vraagt.
  • Ik wil graag via schrijven inchecken bij mezelf en op het spoor komen van hoe het gaat en wat ik nodig heb.
  • Ik vind het soms moeilijk te weten waarover ik kan schrijven.
  • Ik vind het soms moeilijk vast te houden waarom ik ook alweer schrijf.
  • Ik vind het moeilijk het schrijven alleen vol te houden en zoek daar verbinding of begeleiding in.

Als je je hierin herkent, is deze cursus iets voor jou!

Schrijf morning pages

en word daarin uitgedaagd en geprikkeld.

Kom thema’s uit je leven op het spoor

en onderzoek ze.

Vind structuur en ondersteuning

door de 30 online lessen.

Loop dit pad samen met anderen

en voel je gesteund en verbonden.

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die de uitdaging wil aangaan een tijd lang (dagelijks of regelmatig) morning pages te schrijven om gedachten en overtuigingen op te ruimen en tot dieper inzicht te komen over zichzelf en het eigen leven.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De cursus bestaat uit 30 online opdrachten over de praktijk van het schrijven waar je gemiddeld een half uurtje mee bezig bent (inclusief schrijven). 
Daarnaast krijg je een kaartenset toegestuurd met 30 uitnodigingen om te schrijven, die je tijdens maar zeker ook na de cursus kan gebruiken.

Je kan de club-variant van de cursus doen, waarbij je in een vaste groep van maximum 8 mensen vijf online meetings hebt. De meetings vinden plaats op 3, 10, 17, 24 november en 1 december. Telkens van 20u30 tot 21u30. De plaatsen zijn beperkt!

Hoeveel kost de cursus?

De cursus (30 lessen + kaartenset) kost €179,00.
Voor inschrijven: klik hier.

Het programma met groep-meetings (30 lessen, kaartenset + 5 meetings) kost €299,00.
Voor inschrijven: klik hier.

Nog vragen?