De Corona Cursus

Sinds de corona-crisis is uitgebroken is niets nog ‘normaal’. Plots ben je veel thuis, alleen, of net voortdurend met je partner, gezin of familie om je heen. Misschien combineer je wel allerlei functies (zoals juf, werknemer, partner en kok) en/of heb je allerlei balletjes in de lucht te houden. Of misschien valt alles om je heen stil en is het net heel saai geworden.
De corona cursus is gemaakt om in deze bijzondere periode te reflecteren, in te zetten op je creativiteit, wat tijd en (denk-)ruimte voor jezelf te nemen en even uit te zoomen.

klinkt dit herkenbaar?

  • … Ik wil van deze periode ook een periode maken waarin ik af en toe even stil kan zijn en over dingen na kan denken.
  • … Ik heb er nood aan even goed na te denken over mijn leven en stil te staan bij wat er om me heen gebeurt.
  • … Ik wil me graag laten prikkelen in mijn creativiteit.
  • … Ik wil graag iets voor mezelf doen, even bij mezelf komen.
  • … Ik wil graag het contact met mezelf herstellen.
  • … Ik wil weer in beeld krijgen wat ik fijn vind.

Als je je hierin herkent, is de corona-cursus iets voor jou!

Nu al inschrijven?

“Ik had het boek The Artist Way jaren geleden in huis gehaald, maar – zoals dat wel vaker durft te gebeuren 😉 – gewoon mooi bij in de boekenkast gezet. Toen deze cursus afgelopen week mijn pad kruiste, zag ik dat dus vooral als een tweede kans om er alsnog mee aan de slag te gaan. Groot was mijn verbazing toen ik merkte dat de online instructies me er echt toe aanzetten om na te denken over wat ik belangrijk vind én daar zelfs in deze vreemde tijden werk van te maken. De eerste ‘gangen’ van de cursus gaven me alvast het juiste duwtje in de rug om opnieuw mijn schetsboek bij de hand te nemen én ik kijk echt dagelijks uit naar wat er volgend op het menu staat. Dankjewel Hade om deze coronatijd net wat positiever te maken.”
– Elke Boonen –

Neem regelmatig even tijd voor jezelf

met een opdracht uit de corona-cursus.

Zoem even uit of sta even rustig stil

Zoem even uit of sta even rustig stil.

Geef je creativiteit ruimte

met leuke en laagdrempelige oefeningen.

Zet kleine stappen

in de goede richting.

Ontdek wat je in de weg zit

om het leven te leiden zoals het voor jou bedoeld is.

Ontdek (weer) waar jij blij van wordt

en maak er ruimte voor.

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die er zin in heeft wat tijd en ruimte voor zichzelf te nemen aan de hand van de denk- en schrijfoefeningen en de creatieve opdrachten.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De basiscursus bestaat uit 12 opdrachten waar je gemiddeld een half uurtje mee bezig bent. De plus-cursus heeft daarbovenop 7 extra lessen, die gaan over jezelf iets onthouden of jezelf iets gunnen. De XL-variant is de plus-cursus met drie individuele coaching-gesprekken via Zoom.

Wat zijn de thema’s van de cursus?

Hoe voed je jezelf en je creativiteit? Hoe zou je terugblikken op deze crisis als het allemaal achter de rug is? Op welke stukjes brengt deze crisis je buiten je comfort zone en waar zit je net in het hart van je comfort zone? Wie heeft je (creativiteit) ruimte gegeven en wie heeft je net geremd Hoe saboteer jij jezelf en hoe kan je jezelf helpen? Wat vind jij nou leuk? Wat wens jij Welke mensen in je leven voegen waarde toe en bij wie kan je jezelf zijn? Wat kan je leren van bewondering? Hoe maak je contact met natuurlijke overvloed? Welke dromen heb jij begraven? En wat is je ideale omgeving en hoe kan je je omgeving een beetje meer naar je hand zetten?

Wat moet ik me bij de cursus voorstellen?

De cursus bestaat uit tekst, reflectievragen met invulruimte en creatieve opdrachten. Je kan per keer één opdracht doen. Je kan de cursus dus op 12 dagen afronden, maar je mag er uiteraard ook langer over doen.

Hoeveel kost de cursus?

  • De gewone variant kost 24,95 euro (12 opdrachten)
  • De corona cursus plus kost 45 euro. (12 opdrachten + extra module van 7 lessen)
  • En tenslotte is er de corona cursus XL (12 opdrachten + extra module van 7 lessen + drie individuele coachings via zoom)

Waar kan ik me inschrijven?