Wil je aansluiten bij een groep in Haarlem?

The Artist’s Way in groep is een programma van 12 weken waarin je aan de hand van opdrachten, gesprekken met anderen, denk- en schrijfoefeningen je inspiratie (her)vindt, het contact met jezelf herstelt, je dromen weer in beeld krijgt en concrete stappen zet om (weer) te leven vanuit je creativiteit.

We werken in een groep van maximum 12 personen. De bijeenkomsten bestaan uit gesprekken, individueel werken aan schrijfopdrachten en creatieve opdrachten. Er worden o.a. werkvormen van Deep Democracy ingezet om met elkaar tot een diepgaande uitwisseling te komen over het eigen (transformatie)proces.

Nieuwe data

Coming soon

NIEUW!

Binnenkort plannen we een reeks voor ouders en kinderen. Zou het niet fijn zijn als we creativiteit samen met onze kinderen kunnen beleven en hen van jongs af aan kunnen stimuleren om vanuit hun inspiratie te leven? Heb je interesse om deel te nemen? Geef je gegevens dan hieronder door.

Moeder worden zet je hele leven op zijn kop. Het is tegelijkertijd mooi en heftig en allesomvattend en niets lijkt ooit nog hetzelfde. En waar ben je zelf ook alweer gebleven?

Binnenkort plan ik een reeks voor moeders, die zichzelf ergens kwijt geraakt zijn tussen het zogen en zorgen, de was en de plas, de slapeloze nachten en de roze wolk. Heb je interesse om deel te nemen? Geef je gegevens dan hieronder door!

Werk! Vroeger was het noodzakelijk kwaad, nu moeten we allemaal onszelf heel erg verwezenlijken. Of: tijdens je studies had je een idee van wat je zou worden, maar intussen ben je behoorlijk ver weg gedreven van dat ideale plaatje. Of: je werkt voor een baas en zit elke dag wel even te dagdromen over werken voor jezelf. Of: het is plots al later en je weet nog steeds niet wat je wil worden!
Binnenkort plan ik een reeks die toegespitst is op loopbaankeuzes. Heb je interesse om deel te nemen? Geef je gegevens dan hieronder door!

Laat hier je e-mailadres achter en ik hou je op de hoogte!

* indicates required
The Artist's Way