Ik ben Hade! Organisatieadviseur, freelance journaliste, coach, trainer, facilitator, moeder van vier,  vrouw van Pieter en Vlaamse in Nederland. (En natuurlijk nog duizend andere dingen.)

Ik ben gefascineerd door transformatie. Als organisatieadviseur merkte ik al snel dat je altijd met oplossingen kan aankomen, tips en truukjes. Dan verandert er even iets. En dan wordt alles weer zoals het was. Of erger.
Je kan echter ook voor transformatie gaan. Dat is niet heel maakbaar, maar met de juiste ideeën en tools en een combinatie van hard werken en laten gebeuren wat zich voltrekt, kom je een heel eind. Transformatie is prachtig en duurzaam. Ook al moet je door de chaos heen, door het niet-weten, door twijfels, door onzekerheid en soms zelfs door conflict.

Mijn werk voor organisaties vind je bij The Tiny Office.

Toen ik zelf een tweeling had gekregen en achter die brede buggy liep te zoeken naar wie ik ook alweer was, kwam ik zelf in contact met The Artist’s Way. De start van mijn transformatie die ik soms wel eens in de koelkast wilde zetten. Want er gebeurde plots zo veel. Ik begon te daten met mezelf, schreef elke dag, huurde impulsief een charmant kantoortje, gaf mijn baan op, ging allerlei opleidingen volgen, startte mijn eigen bedrijfje. En daarbij werd het al snel duidelijk dat The Artist’s Way daar een plekje in had omdat ik anderen ook graag die transformatie, die stroomversnelling, soms zelfs die achtbaan gun.

Voor mij is er en leven voor en een leven na The Artist’s Way.

Vroeger deed ik nooit iets alleen, nu heb ik wekelijks een uitje met mezelf. Vroeger werkte ik me te pletter, had ik rugpijn en voelde ik me lamlendig, nu werk ik in een fijne flow en maak ik ‘s middags een prachtige wandeling. Vroeger had ik ideeën en plannen die vervlogen, nu schrijf ik elke dag. Vroeger zat ik overprikkeld in een kantoortuin (tussen de plastic kantoorplanten) omdat mijn collega’s ademden, hoestten en praatten, nu zit ik alleen in mijn tiny office te genieten van mijn werk, met warme sokken aan, soms wat pianomuziek op, omringd door boeken, verse bloemen en op mijn sokken. Vroeger had ik geen tijd om te lezen, nu lees ik regelmatig een boek. Vroeger had ik altijd grootse plannen voor mijn eigen zaak, nu ben ik zaakvoerder, poetsvrouw, secretaresse, marketingmedewerker en nog veel meer van The Tiny Office. Vroeger heb ik lang niet gedaan aan zelfontwikkeling omdat ik niet op cursus mocht van de baas, nu geef ik mezelf elke opleiding cadeau die me kan voeden. Vroeger wist ik niet waar mijn hoofd stond, nu staat mijn hoofd op zijn plaats en is het goed verbonden met mijn hart.

(En ja hoor, natuurlijk heb ik ook slechte dagen, een ochtendhumeur, vind ik er soms niets aan en vraag ik me soms af hoe ik hier beland ben.)