Webinar:
regie door het schrijven

In dit webinar gaan we samen op weg naar meer regie en zelfsturing.

Niet via een quick fix, een one size fits all
Maar via het schrijven en het daardoor op gang brengen van een goede afstemming op jezelf én het openen van de weg naar binnen.
Doe je mee?

Plannen en organiseren, regie nemen over je leven.
Het is simpel. Je hebt 24 uren in een dag, waarvan je er idealiter acht slaapt en zestien wakker bent. Je hebt een agenda. Dus het gaat er om die zestien uren even goed in te vullen, en klaar is kees.

Het echte leven is weerbarstiger en als het enigszins op het mijne lijkt, is de enige zekerheid dat alles de hele tijd kan veranderen. 

Kinderen die ziek worden.
Vakanties. 
Een collega die uitvalt.
Zelf worstelen met je energie. 
De plotse noodzaak zorg op te nemen voor één van je ouders of een andere naaste. 
De storm die een dakpan wegwaait en het sleuteltje van de fiets dat kwijt is.

Inderdaad.
Je strakke plannen kunnen weg geblazen worden door een dakpan, een fietssleutel, een lege tank of nog waarschijnlijker: iets dat je niet eens met het blote oog kan zien. (Ja, ik heb het over een ziektekiem.)

Dit kan je een gevoel van moedeloosheid geven.
Mogelijk probeer jij al jaren grip te krijgen en te houden op de realiteit, stop je telkens veel energie in het adopteren van weer een systeem of het uitproberen van weer een zelfhulpmethode. Tevergeefs. Het lijkt alsof de sleutels die je daarmee krijgt nooit helemaal passen op de deur die je wil openen.
Wat je dan precies wil? 
Rust, overzicht, afstemming. 

De complexiteit van het leven – hoe het jouwe er ook uitziet – vraagt om een manier van navigeren in die realiteit, die rekening houdt met de eerder genoemde complexiteit, maar ook met wie jij bent, hoe je in elkaar zit, hoe je best functioneert.
Daarom werken al die relatief eenvoudige standaard systemen in boeken en online programma’s niet perse in jouw leven. Hoezeer je je ook een mislukkeling voelt en de schrijver van het boek of de leider van het programma je wijs heeft gemaakt dat je het ‘niet graag genoeg wil’. 
Wat je nodig hebt, is een heel fijne afstemming die voor jou werkt. 

Dat is geen quick fix of een one size fits all, maar een weg die je inslaat.
In het webinar van 15 mei (20u tot 22u) vertel ik je iets meer over dit pad, hoe je je weg kan vinden, je kompas afstemt en hoe je verder komt als je ergens strandt. 

Wat we gaan doen:

  • We gaan dieper in op waarom schrijven je helpt om af te stemmen op jezelf en regie te nemen. 
  • We hebben interactie, maar daarbij kies je absoluut wat je deelt en wat niet. (Er wordt geen opname gemaakt zodat je je vrij voelt om te delen!)
  • We doen tijdens het webinar schrijf-oefeningen die je kunnen helpen om meer rust, afstemming en overzicht te krijgen. 
  • In de online omgeving vind je drie oefeningen die je zelf kan doen (eenmalig of vaker) om via schrijven meer regie te nemen. 

Meedoen aan het webinar levert je het volgende op:

  • Je hebt een aantal technieken en oefeningen uitgeprobeerd en meegekregen die je kan inzetten om rust, afstemming en overzicht te krijgen.
  • Je hebt de sleutel voor de weg naar binnen, waardoor je minder het gevoel hebt telkens maar afhankelijk te zijn van hulp van buitenaf (bijvoorbeeld coaches of zelfhulpboeken). 
  • Je hebt inzicht in waarom deze manier wel werkt en wat het je kan brengen. Dat is geen ultieme oplossing, maar een weg met zachte en krachtige veranderingen. 

Meteen aanmelden?

De workshop gaat door op zondag 15 mei, 20u tot 22u.

De prijs is €24,99.

Neem pen en papier klaar en log op tijd in.

Nog vragen?